Рідкісний BMW E30 M3 1988 виставлений на продаж за 33 333 дол (Фото)

BMW M3 по праву вважається одним з найбільш культових автомобілів, коли-небудь створених, і ціни на моделі попереднього покоління починають рости.

E30 M3 був випущений в 1986 році. В підкапотному просторі у авто розташувався чотирициліндровий двигун об’ємом 2,3 або 2,5 літра, в залежності від року випуску і версії. Відмінні відгуки швидко зробили транспортний засіб колекційним. В результаті вартість на авто почала збільшуватися. В даний час один рідкісний екземпляр 1988 виставлений на продаж.

Ця модель пофарбована в чорний колір, транспортний засіб зберіг більшість своїх оригінальних зовнішніх компонентів. А ось 16-дюймові легкосплавні диски були придбані на вторинному ринку разом з шинами BFGoodrich. Кузов чорного кольору ідеально поєднується з салоном, який обтягнутий чорною шкірою. Незважаючи на вік автомобіля, салон знаходиться у відмінному стані.

Цей М3 оснащений 2,3-літровим чотирициліндровим двигуном, який коштує 12 600 доларів. Над двигуном попрацювали в 2006 році, в цей час були замінені: прокладка головки блоку живлення, поршневі кільця, головні підшипники, стрижневі підшипники, направляючі клапанів. Двигун працює в парі з 5-ступінчастою механічною коробкою передач Getag.

В даний час автомобіль знаходиться в Канаді (Калгарі). За все своє життя він проїхав близько 140 кілометрів. Пробіг досить великий, хоча власник говорить про те, що після відновлення двигуна він проїхав всього 200 км. Максимальна ставка поки становить 33 333 дол.


Не пропустіть