Експерти назвали ТОП-3 найкращих уживаних кросоверів

Кросовери є відмінними універсальними автомобілями, добре пристосованими як до міських умов, так і до бездоріжжя.

Протягом декількох десятиліть дане поєднання розвивається, в зв’язку з чим недоліків в хороших зразках на вторинному ринку не спостерігається. Експерти назвали ТОП-3 найкращих уживаних кросоверів.

Третє місце серед найкращих уживаних кросоверів останніх десяти років займає Mitsubishi Outlander II. Розглядаючи цю модель можна відзначити, що японські розробники попрацювали дійсно на славу. Салон автомобіля вийшов досить просторим, з урахуванням того, що при установці додаткового тримісного сидіння в багажник, автомобіль дозволяє вмістити до семи чоловік. Також Outlander може похвалитися своїми силовими показниками. Покупцям на вибір пропонуються два типи двигунів – бензиновий об’ємом 2,4 літра на 170 к.с. і дизельний мотор на 2,2 літра потужністю 156 к.с.

На другому місці рейтингу розташований шведський кросовер Volvo XC90. Авто відзначається своєю якісною збіркою має вдалу і вельми надійну конструкцію. Варто відзначити, що ця модель протрималася на конвеєрі 12 років. Під капотом автомобіля можна зустріти велику різноманітність бензинових двигунів потужністю від 210 до 315 к.с. Дизельних моторів було менше, потужність яких становила від 163 до 200 к.с. Єдиним мінусом цієї моделі є трансмісія, якою потрібно приділяти значну увагу і вчасно міняти витратні матеріали.

Перше місце рейтингу займає кросовер Toyota RAV4 III. Саме ця модель стала однією з перших класи «кросовер» налагоджений в масовому виробництві. Перше покоління заслужено було визнано універсальним і надійним автомобілем. Єдиним недоліком автомобіля було не дуже стійке лакофарбове покриття. Що стосується двигунів, які встановлювалися на третє покоління RAV4, вони виявилися цілком вдалими. Існували варіації з бензинового двигуна з 2,0-літровим агрегатом на 158 к.с. і двох типів дизельних моторів 2,2 літра, потужністю в 150 і 177 к.с.

Здійснюючи покупку автомобіля віком від 10 років і старше, необхідно в першу чергу переглянути його загальний стан, відсутність появи корозії на кузові, а також роботу двигуна. Ці чинники є найбільш дорогими.


Не пропустіть