Український автовиробник буде відновлювати військову техніку для боротьби з окупантами

Українська компанія Polycar, яка відома виготовленням різноманітних кузовних надбудов для комерційних автомобілів, вирішила допомогти українським військовим у боротьбі з російськими агресорами.

Про це повідомляє MMR з посиланням на повідомлення компанії в Facebook.

Як повідомили на підприємстві, їхні спеціалісти готові відремонтувати і відновити різну колісну військову техніку, пошкоджену в ході боїв або просто неробочому стані.

Для цього є всі необхідні виробничі потужності в центрі країни, а також досвідчений колектив, який готовий оперативно взятися за справу.

«Ми – колектив однодумців, який має виробничі потужності в центрі країни, важкі вантажопідйомні механізми, парк сучасного обладнання, унікальні навички… Ми готові БЕЗКОШТОВНО відновлювати пошкоджену в боях і просто неробочу бойову та небойову техніку та повертати її до ладу», – йдеться у повідомленні.

Також у компанії зазначили, що їхні спеціалісти можуть працювати з металом, електрикою, електронікою, гідравлікою і трансмісією.

Нагадаємо, компанія Polycar була заснована у 2009 році. За час діяльності компанія зарекомендували себе як надійний постачальник комерційних автомобілів, спецтехніки та виробник кузовів.


Не пропустіть