Оновлений Volkswagen T-Cross готовий вийти на ринок (Фото)

Volkswagen T-Cross, що є початковим кросовером для багатьох ринків за межами Північної Америки, готується до середини свого життєвого циклу. Фотографії оновленої моделі було зроблено у Бразилії та опубліковані виданням motor1.com.

Передня та задня частини автомобіля були щільно загорнуті в камуфляжну плівку, проте ми можемо помітити оновлений передній бампер з більшим нижнім повітрозабірником та новими фарами у кутах. Решітка також трохи збільшилися.

У задній частині автомобіля ми можемо помітити зміни у нижній частині бампера, а також змінені задні ліхтарі у термінах внутрішньої структури та зовнішньої форми. Вони, ймовірно, виглядатимуть схожими на поточну модель, але з трохи меншими лінзами.

За словами джерел, нічого не відомо про те, що відбувається всередині T-Cross. Ми припускаємо, що зміни торкнуться лише оздоблення та нових технологічних функцій. Поки не було видно жодних явних покриттів на панелі приладів, що означає, що там немає нічого важливого, що варто було б приховувати.

Також нічого не відомо про те, що відбувається під капотом. T-Cross використовує платформу MQB A0, яку розділяє з Polo. В даний час доступні різні невеликі чотирициліндрові двигуни на бензині, у тому числі 1,0-літровий трициліндровий турбований двигун і 1,6-літровий чотирициліндровий дизель.

Передній привід є єдиним вибором, а потужність передається через низку механічних або автоматичних коробок передач.


Не пропустіть