Citroen розсекретив зображення нового концепту

Не дочекавшись світової прем’єри 7 березня в Женеві, Citroеn опублікував фотографії концепту кросовера, що отримав назву C-Aircross

Французький автовиробник не приховує, що C-Aircross уособлює новий етап розвитку компанії Citroеn і демонструє особливе бачення кросоверів B-сегмента. «Автомобіль призначений для світових ринків і свідчить про наміри завоювати одне з перших місць в сегменті компактних кросоверів», – йдеться в повідомленні компанії.

Довжина концепту становить 4,15 м, ширина і висота по 1,74 м 1,63 м відповідно. Дизайн C-Aircross створений в стилі нової моделі С3. Відповідно до цієї стилістики, спереду концепт-кар отримав дворівневу оптику, ззаду встановлені ліхтарі з 3D-ефектом.

Двері Citroеn C-Aircross відкриваються в протилежні сторони. Передбачається, що така схема покликана підвищити рівень комфорту. Раніше вона вже застосовувалася на концептах – Aircross і CXperience.

Для зручності водія всі органи управління розташовані на рульовому колесі, а потрібна інформація відображається на спеціальному скляному дисплеї. Класичні зовнішні дзеркала заднього виду замінюють дві бічні камери. Для спостереження за навколишнім простором концепт-кар обладнаний камерою, встановленою ззаду в спойлері на даху.


Не пропустіть