У Мережу злили фотографії першого електричного Lamborghini

Новий Lamborghini Lanzador Concept був повністю розкритий. Довгоочікувану концептуальну модель, яка закладає основу для першого повністю електричного автомобіля Lamborghini, була розсекречена за кілька годин до її запуску. Як повідомляється, автомобіль офіційно дебютує на Тижні автомобілів у Монтереї в Каліфорнії.

Отже, популярний (і ексклюзивний) італійський бренд розпочав особливий процес електрифікації. Концепт Lamborghini Lanzador висуває на перший план основні риси автомобіля, який найближчим часом штурмуватиме дилерські центри. Це автомобіль типу Gran Turismo із «кросоверним» зовнішнім виглядом. Цей формат підтверджує заяви керівництва Lamborghini про те, що він матиме «ДНК GT».

Салон є конфігурацією 2+2. Місце водія є «цифровим та підключеним». Назву «E+ Boost» можна побачити на цифровій панелі приладів. Ця функція, як очікується, пропонуватиме чудові функції та/або продуктивність протягом певного періоду часу. Передній пасажир має власний екран мультимедіа.

Загалом це автомобіль, який виглядає дуже сучасно і навіть футуристично. На додаток до звичайного багажника він матиме так званий «франк», тобто невеликий вантажний простір, розташований під капотом. Це досить поширена функція повністю електричних транспортних засобах.


Не пропустіть