На офіційних тизерах показаний концептуальний суперкар Acura Electric Vision

Буквально днями відбулася прем’єра електричного кросовера ZDX, а незабаром після цього було анонсовано ще одну цікаву новинку. Публіці представили кілька тизерів, що розкривають дизайн концептуального суперкара Acura Electric Vision 2024. Ця модель є уособленням майбутнього електрокарів компанії Honda.

Acura Electric Vision виконаний у стилі суперкара, маючи характерні для цього класу контури та форми. Увага акцентується на яскравому неоново-зеленому освітленні та незвичайно оформлених фарах головного світла. Логотип марки, розташований під кришкою капота, також йде з підсвічуванням того самого відтінку. Цим проектом займалася команда студії Design Studio у Лос-Анджелесі.

Технічні характеристики моделі поки невідомі, але зроблено акцент на тому, що це буде високопродуктивний автомобіль із відмінними показниками динаміки. Немає інформації і про салон, хоча можна припустити високий рівень обробки та оснащення. Нагадаємо, що цього ж місяця був показаний новий спорткар Acura Integra Type S DE5, оснащений 360-сильним турбованим двигуном.


Не пропустіть