Продемонстрували новий дизайн автомобілів Audi (Фото)

Ще однією новинкою, представленою на Детройтському автосалоні, став концепт майбутнього флагмана марки Audi, пише auto.mail.ru

За тиждень до нового року шеф-дизайнер «чотирьох кілець» Марк Ліхт зробив важливу заяву: за словами Ліхтей, Audi відмовилася від «масштабування» дизайну, коли моделі різних класів схожі один на одного, – все нові машини марки матимуть унікальні особливості зовнішності, щоб не можна було сплутати автомобілі різних сегментів.

Audi Q8 Concept – прямий доказ того, що компанія тепер дотримується нового дизайнерського курсу: прототип майбутнього флагманського кросовера марки відрізняється досить брутальною зовнішністю, нехарактерною для моделей-попередників.

Найяскравішими прикметами новинки стали дуже велика і нарочито груба решітка радіатора, складна пластика боковин і «багатоступеневе» оформлення задньої частини, а оскільки до дебюту серійного Q8 залишається близько року, можна зробити висновок, що флагманський кросовер буде відрізнятися від концепту лише деталями.

Силова установка Audi Q8 складається з трилітрової 333-сильної «турбошітки», 8-ступеневого автомата і електромотора потужністю 136 к.с. До 100 км/год п’ятиметровий кросовер розганяється за 5,4 секунди. Максимальна швидкість становить 250 км/год.


Не пропустіть