SsangYong почне встановлювати в свої машини сенсорні скла

Компанія SsangYong оголосила, що стане першим автовиробником, який створить сенсорні скла для машин. Дана розробка вже ведеться в компанії і буде представлена на суд широкої публіки до кінця цього року. Відзначимо, що заява звучить вкрай голосно, адже раніше подібною ініціативою також займалися, наприклад, в Honda і Jaguar Land Rover. Втім, на серійних моделях сенсорні скла так і не з’явилися, пише auto.ria.com

У чому саме має полягати зручність сенсорних стекол SsangYong поки що не відомо. Автовиробник зазначив, що водії, як мінімум, зможуть обійтися без склопідйомників, а проробляти процедуру зможуть простими дотиками пальця по самому склу. Можливо, таким же способом, як це було у випадку з напрацюваннями Honda, в машинах також можна буде регулювати рівень затемнення скла.

За попередніми даними, першим, хто приміряє нову технологію, стане кросовер Tivoli. Далі сенсорні скла отримають майбутні електрокари марки. Як стало відомо SsangYong готує відразу кілька електричних моделей, запуск яких намічений на 2019 і 2020 рік.


Не пропустіть