Volvo показала концепт безпілотного автомобіля 360c

Машина повинна стати конкурентом для авіаперельотів на короткі відстані.

Концепт Volvo позбавлений водійського місця з кермом і педалями для управління. Завдяки цьому компанія змогла переглянути концепцію салону автомобіля.

360c передбачає чотири можливих варіанти використання безпілотника – місце для сну, мобільний офіс, житлова кімната або місце для розваг.

Volvo передбачає, що безпілотні автомобілі зможуть скласти конкуренцію повітряним перевезенням на короткі відстані – багатомільярдної галузі, що включає в себе авіакомпанії, виробників повітряних транспортних засобів та інших постачальників послуг.

Для 360c компанія створила універсальний стандарт для взаємодії між безпілотними автомобілями та іншими учасниками дорожнього руху.

Стандарт включає зовнішні звуки, кольори, візуальні ефекти, руху, а також комбінації цих інструментів для подальшого повідомлення про маневри транспортного засобу іншим учасникам дорожнього руху. При цьому система безпеки концепту тільки повідомляє учасників дорожнього руху про свої наміри, але не вказує, що їм робити і як поступити.


Не пропустіть