Mitsubishi представила оновлений позашляховик Pajero Sport (фото)

У четвер, 25 липня відбувся офіційний дебют оновленого позашляховика Mitsubishi Pajero Sport. Прем’єра новинки відбулася в Таїланді.

Оновлений Mitsubishi Pajero Sport може похвалитися модернізованим передком з дворівневою оптикою, іншими ґратами радіатора, а також іншим капотом і передніми крилами. Усі зміни виконані в дусі нового пікапа Mitsubishi L200. На п’ятій дверці позашляховика з’явився спойлер, а начинка і малюнок задніх ліхтарів були модернізовані.

Якщо говорити про інтер’єр Mitsubishi Pajero Sport, то він теж серйозно оновився. Так, замість класичних приладів з’явився 8-дюймовий дисплей з промальованим шкалами і додатковими секціями.

Дизайнери встановили на позашляховик нову центральну консоль і тунель, на якому тепер є м’які накладки. Варто відзначити і нову мультімедіасістему з 8-дюймовим тачскріном і можливістю керувати функціями за допомогою смартфона.

При цьому силова лінійка оновленого Mitsubishi Pajero Sport не була змінена. Для ринку Таїланду пропонується тільки 2,4-літів турбодизель потужністю 181 к.с., який працює на пару з 8-швидкісною АКПП.