Прототип універсала Skoda Octavia розсекретили під час ДТП (Фото)

Очікується, що новинка отримає гібридну силову установку, переглянуту підвіску і рульове управління. Презентація може відбутися вже в цьому році, але продажі почнуться не раніше 2020 року.

Заряджений універсал Skoda Octavia RS Combi зараз проходить дорожні випробування. Якщо точніше, то проходив. У Мережі з’явилися фотографії аварії за участю закамуфльованого прототипу новинки і звичайної цивільної машини Opel Zafira. Судячи з фотографій, «Опель» постраждав досить сильно. Які ушкодження отримала “Шкода” – не видно. Проте, обидва водії не постраждали.

Пошкоджений автомобіль знаходиться на евакуаторі, накритий щільним тентом. Тому ступінь пошкоджень оцінити не вийде, але в кадр потрапила людина, що укладає на платформу закамуфльовані пластикові деталі. На нашій пам’яті – це перше за три роки випадок ДТП з новим прототипом. Принаймні зафіксований на фото, і потрапив в Мережу.

За попередньою інформацією, нове покоління Skoda Octavia буде представлено вже в цьому році. Подія пройде в честь 60-річчя бренду. Однак «заряджена» модифікація з’явиться тільки в 2020-2021 році.