Great Wall представив свій перший мотоцикл (Фото)

Концерн Great Wall розсекретив свій перший мотоцикл. На автосалоні в Пекіні китайський автогігант представив свій новий суббренд Souo, під яким продаватиметься мототехніка. Першим модельного ряду марки став великий круїзер з опозитним двигуном.

Габаритна довжина моделі становить 2660 мм, ширина 950 мм, висота – 1540 мм, розмір колісної бази дорівнює 1810 мм, а висота по сідлу – 740 мм. Таким чином, новинка виявилася значно більшою за культовий байк Honda Gold Wing, на рамі якого побудована.

У серці апарата встановлений двигун об’ємом 2,0 літра, з яким поєднуються восьмиступінчаста роботизована трансмісія. Крутний момент на заднє колесо передає кардан.

Судячи з знімків, новинка матиме світлодіодну оптику, комфортне пасажирське сидіння з інтегрованими короткими підлокітниками і трьома кофрами для багажу, а сама вона матиме відмінну керованість за рахунок низького центру тяжіння.

Також очікується поява на байку сучасної системи ABS, що дозволяє гальмувати в поворотах без ризику заблокувати колеса, підігріву сидінь та ручок, новітніх систем безпеки, акустичної системи та центрального дисплея, що поєднує в собі віртуальну панель приладів, мультимедіа та навігацію.