Renault готує новий бюджетний кросовер

Компанія Renault представить на ринках країн, що розвиваються новий недорогий паркетник. Дебют кроса з заводським індексом HBC відбудеться на початку 2020 го в рамках мотор-шоу Auto Expo в Індії. За прогнозами, продажі авто стартують в середині наступного року.

За даними ресурсу Autocarindia, “новинка від Renault буде побудована на подовженій версії платформи CMF-A”. Нагадаємо, така “розтягнута база” лежить в основі крос-вена Triber.

Уже відомо, що довжина новинки складе не більше 4 метрів – обумовлено податковим законодавством Індії. Екстер’єр кросу буде оформлений в пізнаваному фірмовому стилі бренду. Моделі покладається масивна V-подібна радіаторна решітка, великий нижній повітрозабірник. Також авто дістанеться і “позашляховий пакет”: пластикові захисні обвіси, збільшені колісні арки, накладки на бампера сріблястого кольору.

Під капотом паркетника встановлять турбований силовий агрегат HR10 об’ємом 1,0 літра, розроблений концерном Renault-Nissan-Mitsubishi. Точні дані про віддачу мотора поки не озвучуються, але на думку експертів indianautosblog.com, “потужність силового агрегату складе близько 95 к.с.”.

Виробництво нового кросовера організовують на виробничих потужностях Renault в Індії. Не виключено, що через якийсь час модель представлять на ринках країн, що розвиваються Південно-Східної Азії і в деяких інших регіонах.


Не пропустіть