Aston Martin анонсував ексклюзивну версію купе DB11 (Фото)

Британський престижний бренд оголосив про вихід спеціального видання спортивного купе Aston Martin DB11, яке отримає назву V8 Shadow Edition. Всього буде випущено 300 екземплярів новинки. Під капотом буде розміститься 503-сильний V8.

Зміни зовнішнього вигляду включають в себе чорні глянцеві «леза» на капоті, 20-дюймові глянцеві чорні литі диски, унікальні чорні накладки на пороги Shadow Edition.

Також з’являться поліровані хромовані крила і значки з позначенням ексклюзивної версії. У салоні є спортивне кермо, обтягнуте чорною алькантарою і чорною шкірою.

«Ми ретельно відбирали елементи дизайну для виконання Shadow Edition, щоб тонко, але помітно змінити зовнішній вигляд DB11», – сказав Марек Райхман, виконавчий віце-президент і головний креативний директор Aston Martin Lagonda.

Пакет доступний для DB11 купе і кабріолета DB11 Volante. Під капотом DB11 V8 Shadow Edition виявиться той же 4.0-літровий V8 від Aston з подвійним турбонаддувом. Він виробляє 503 кінських сили (696 Нм). Мотор працює з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Стартова ціна нового виконання автомобіля становить 222 600 доларів. Про дату початку поставок поки що нічого не повідомлялося.