Відбулась прем’єра нового Audi A3 (фото)

Німецький автовиробник офіційно представив новий Audi A3. Audi A3 став більшим, комфортабельнішим й екологічнішим.

Нове покоління A3 трохи додало в габаритах. Довжина і ширина моделі становлять 4 340 мм і 1820 мм відповідно при довжині колісної бази 2 640 мм. Об’єм багажного відділення складає від 380 до 1200 літрів. Автовиробник поліпшив шумо- і звукоізоляцію, що дозволило зробити модель більш комфортабельною.

Автомобіль побудований на модернізованій платформі MQB, яка вже застосовувалася в Volkswagen Golf восьмої генерації. Спереду буде знаходитися підвіска типу McPherson, а ззаду встановлена ​​напівзалежна балка або підвіска. Крім того, автовиробник пропонує два види адаптивної підвіски, яка занижує кліренс на 10-15 мм.

У салоні нового A3 з’явилося більше цифрових елементів. Для управління кліматичною установкою використовуються фізичні перемикачі, а над ним встановлений масивний 10,25-дюймовий екран мультимедійної системи.

В списку оснащення з’явився навіть автопілот другого рівня, які здатний управляти машиною на швидкості до 210 км/год.

Базовими двигунами стануть: бензиновий турбомотор потужністю 150 к.с. і дизель з віддачею 116 «коней». Трохи пізніше з’явиться бензинова «турботрійка» на 110 кінських сил. Для більш дорогих версій передбачений 2,0-літровий дизельний двигун потужністю 150 к.с., а також гібридна установка.

На ринку авто з’явиться вже у травні.


Не пропустіть