Рестайлінговий Kia Stinger виїхав на дорожні випробування (Фото)

Корейський автовиробник вивів на тести новий Stinger.

Новий Kia Stinger був помічений під час тестування в Південній Кореї. Новий Stinger повинен отримати незначні візуальні поліпшення, а його передня частина буде майже аналогічна актуальної моделі.

На даний момент помітно, що форма головної оптики, денних ходових вогнів і світлодіодних покажчиків повороту схожа з актуальною моделлю. Дещо змінилася начинка фар. Раніше проекційний світлодіод мав один отвір, тепер же він став більш компактним, а отворів стало три.

Екстер’єр прикрасили колеса з новим дизайном. У центрі колеса помітний стильний малюнок у формі зірки, який гармонійно поєднується з стилем диска. Нові диски можуть надати автомобілю більш стрімкий і агресивний вигляд.

На задній частині помітні абсолютно нові ліхтарі, які кардинально перетворюють вигляд Stinger. Витягнутий модуль нагадує колишній варіант, однак через те, що вона освітлена до середини створюється більш цікавий вигляд.

Kia Stinger буде приводитися в рух 2,5-літровим бензиновим двигуном з віддачею 304 к.с., а більш продуктивні версії зможуть похвалитися 3,5-літровою турбованною силовою установкою потужністю 380 к.с. Відомостей про дату прем’єри новинки не надходило.


Не пропустіть