У мережі повністю розсекретили Toyota Land Cruiser 300

В інтернеті є багато чуток про наступне покоління легендарного позашляховика. Новинка отримає інший індекс, алюмінієву раму і гібридний мотор.

Наступний Toyota Land Cruiser отримає індекс 300, проте в компанії цю інформацію офіційно не підтверджують, але і не спростовують. Також є версія, що виробник і зовсім може відмовитися від цифрового індексу в назві моделі.

Мабуть, головне питання, яке хвилює всіх шанувальників моделі – це рама: залишиться чи ні. Поспішаємо їх заспокоїти: позашляховик збереже рамну конструкцію. Новинка хоч і буде побудована з використанням рішень новітньої архітектури TNGA, однак отримає власну платформу і кузов рамної конструкції. Крім того, в складі нового Land Cruiser будуть використовувати велику кількість алюмінію і високоміцних легованих сталей для зниження маси.

Наступному Land Cruiser необхідно відповідати суворим екологічним нормам, тому він повинен споживати менше палива, ніж попередник. З цих міркувань моторна лінійка буде повністю переглянута. Передбачається, що виробник може відмовитися від бензинового V8, а топовим агрегатом для Land Cruiser нового покоління стане гібридна силова установка, що складається з бензинової «турбошістки» і електродвигуна. Цей же турбований V6 об’ємом 3,5 літра стане базовим бензиновим двигуном. Також позашляховик запропонують з 6-циліндровим 3,4-літровим турбодизелем. Всі двигуни будуть працювати в парі з автоматичною трансмісією. Втім, не виключається, що з’явиться і варіатор.

Новий Toyota Land Cruiser збереже повний привід, в цьому можна не сумніватися. Напевно в арсеналі позашляховика з’явиться велика кількість асистентів і електронних помічників для водія, в тому числі і для руху по бездоріжжю.


Не пропустіть