Mercedes тестує седан C-Class 2021 року (Фото)

Німецька компанія вивела на випробування свій новий седан.

Після дебюту оновленого розкішного Mercedes S-Class, компанія приступила до тестів наступної моделі, про що свідчать шпигунські знімки, на яких показаний прототип C-Class 2022 модельного року.

Новий C-Class не сильно відрізняється від попередньої моделі на фотографіях, але автомобіль ще може отримати додаткові зміни. Німецький седан, схоже, не пройшов випробування на межі своїх можливостей, це скоріше випробування на витривалість для підвіски і рульового управління, оскільки водій-тестувальник майже не натискає на гальма.

Два основних нововведення в наступному C-Class – це гібридна силова установка на базі дизельного мотора для Європи і електрифікована виконання AMG. Це недавно підтвердив Ола Келленіус, голова правління групи Daimler. Фактично, за словами Келленіуса, новий C-Class буде по суті зменшеним S-Class. Таким чином, між ними будуть лише незначні візуальні відмінності.

C-Class 2022 року за кодовими назвами W203 (седан) і S203 (універсал), ймовірно, зазнає серйозних змін щодо топової моделі. Передбачається, що C63 перейде на електрифікований 2,0-літровий двигун з турбонаддувом з чотирма циліндрами, який замінює нинішній твін-турбо V8. Додавання електродвигуна до чотирициліндрового мотора може допомогти новому C63 отримати більш високий показник потужності.

Дебют нового C-Class має відбутися в 2021 році.