З BMW X7 зробили повноцінний позашляховик з унікальним дизайном (Фото)

Не секрет, що кросовери в наш час купують не для того, щоб підкорювати бездоріжжя в лісі. Тому навряд чи хто в здоровому глузді стане купувати BMW X7, ставити на нього позашляхову гуму, робити ліфт і посилювати захист картера двигуна. Однак, експерти з знаменитого тюнінг – ательє Manhart вважають, що в цьому світі можливо все і випустили BMW X7 Dirt Edition.

Спочатку машина знайшла модифіковану пневмопідвіску, яка тепер може піднімати кузов ще на 40 мм вище, ніж до цього. Відомо, що збільшення дорожнього просвіту було зроблено не тільки для збільшення дорожнього просвіту, але і для того, щоб в колісні арки помістилися кастомні 20-дюймові колісні диски від Manhart, «взуті» в грязьові покришки.

Крім цього, X7 знайшов спеціальне оформлення кузова в стилі бронемашини. Для цього фахівці пофарбували кузовні деталі кросовера в матовий чорний колір і приліпили до них фальш – заклепки. Таким чином, здалеку машина виглядає як кросовер з додатковими бронелистами.

Більш того, автомобіль отримав модифікований двигун. Замість 523 кінських сил і 750 Нм крутного моменту він має 641 кінську силу і 920 Нм моменту. Динамічні характеристики BMW X7 Dirt Edition не розголошуються, так само як і його цінник.