З’явилися нові фотографії найбільш доступного кросовера Hyundai (Фото)

Компанія Hyundai розповсюдила чергову порцію зображень моделі Bayon, яка претендує на звання найбільш доступного кросовера в європейській гамі марки. Його продажі почнуться в першій половині цього року.

Субкомпакт Bayon, названий на честь французького міста Байонна, стане останньою моделлю Hyundai, виконаною в стилі «Чуттєвої спортивності» (Sensuous Sportiness). Кросовер отримає роздільну оптику, як у Kona (верхній ряд відведено під ходові вогні, нижній – під фари), і широку решітку радіатора. Корма буде виділятися «стрілками» ліхтарів, рознесеними якнайдалі один від одного, і зв’язаних тонкою світловою смугою.

Прототипи Байона, які вже їздять по дорогах Європи, дозволили зазирнути в салон новинки. Там шпигуни виявили цифрову панель приладів, великий екран мультимедіа і ручну коробку передач. Втім, у останньої буде альтернатива у вигляді «робота» DCT. За неофіційною інформацією, в гамму двигунів кросовера увійдуть агрегати від хетчбека i20: «атмосферник» 1.2 MPI на 84 сили і 100-сильна турботрійка 1.0 T-GDI.

У Європі Hyundai Bayon з’явиться в першій половині 2021 року. Інформацію про техніку і оснащенні обіцяють розкрити «в найближчі тижні».

Джерело motor.ru