Стала відома дата прем’єри нового Nissan Qashqai (Фото)

Новинка дебютує 18 лютого в онлайн-форматі.

Прес-служба японського бренду повідомила, що прем’єра оновленого кросовера Nissan Qashqai пройде 18 лютого. Новинку покажуть в онлайн-режимі на офіційному каналі Nissan Europe в YouTube. Початок трансляції заплановано на 12.00 за київським часом.

А поки компанія Nissan опублікувала тизерне зображення майбутнього оновленого кросовера Qashqai. На ньому можна розгледіти елементи передньої частини автомобіля: зокрема, нові світлодіодні фари з оригінальним дизайном.

На старті продажів новий Nissan Qashqai запропонують з силовою установкою, що працює за принципом «помірний» гібрид. Її початкова версія розвиває 140 сил (240 Нм), а більш потужна – 160 кінських сил і (260/270 Нм) в залежності від обраної КПП (6-ступінчаста МКПП або варіатор). Як і очікувалося, дизельний варіант для Qashqai не передбачений.

А пізніше, в 2022 році, на глобальному ринку з’явиться версія кросовера з силовою установкою e-Power, яка буде включати в себе 1,5-літровий бензиновий двигун, не пов’язаний з колесами. Він буде грати роль генератора, що заряджає батарею для електродвигуна, встановленого на місці КПП. Він, в свою чергу, призводить машину в рух. Сумарна потужність такої установки Qashqai складе 190 сил (330 Нм).


Не пропустіть