Ультрабюджетний кросовер Renault Kiger надійшов у продаж (Фото)

Французька компанія Renault відкриває вільний продаж невеликого бюджетного кросовера Kiger. Придбати автомобіль в салонах дилерів можна вже в неділю, 14 січня. Нагадаємо, що кросовер побудований на базі недорогої версії платформи CMF-A +, що багато в чому і дозволило зробити машину бюджетною. За стартову комплектацію індійські дилери бренду просять близько $7500.

Щоб знизити податки, довжина авто становить всього 3 991 мм при колісній базі в 2 500 мм. При цьому на бездоріжжі кросовер буде відчувати себе непогано завдяки дорожньому просвіту в 205 мм. Моторна гамма складається з двох силових агрегатів – базовим став атмосферний мотор з об’ємом 1,0 л і потужністю 72 к.с.

Для бажаючих придбати більш динамічне авто підготували версію з 1,0-літровий турбомотором, здатним видавати 100 к.с. У базовій версії з двигунами поєднується МКПП, а за доплату є комплектації з варіатором.

У Renault запевняють, що витрата палива в змішаному циклі не перевищуватиме 5,6 літра бензину на 100 кілометрів шляху.
З технічного оснащення відзначимо мультимедійний комплекс з великим екраном, цифрову приладову панель, кондиціонер, ABS і систему курсової стійкості. Виробництво налагоджене на підприємстві Renault в Індії. Відомо, що до кінця 2021 року Kiger з’явиться ще в декількох країнах.