Оновлений Skoda Enyaq вперше помітили на тестуванні (Фото)

Прототип електричного кросовера Skoda Enyaq 2025 модельного року був помічений на тестах, західні фотографи-шпигуни вперше зафіксували його перед дебютом наступного року. Передня та задня частини автомобіля були вкриті камуфляжем, щоб приховати значні зміни в дизайні.

Enyaq, який став початком електричної революції Skoda у 2020 році, отримує комплексне оновлення. Новий дизайн під назвою Modern Solid включатиме новий передній бампер з більш виразним нижнім повітрозабірником і менш “метушними” вертикальними повітряними завісами. Також, можливо, автомобіль позбудеться звичної радіаторної решітки, як у концепті Epiq, і матиме тонші освітлювальні прилади.

Хоча решітка радіатора і фари здаються перенесеними з поточної моделі, можна очікувати нові задні ліхтарі та оновлений бампер. На прототипі також були помічені наклейки “Тест-драйв, спасибі” та “Перевірка гальм”, що вказує на активне тестування нових систем.

Фотографії показують замасковану кабіну, яка, за словами фотографів, була перероблена. Це дозволяє припустити, що інтер’єр також зазнає значних змін, доповнюючи зовнішнє оновлення автомобіля.


Не пропустіть