Skoda показала інтер’єр нового кросовера Kushaq (Фото)

До прем’єри серійного кроссовера Skoda Kushaq, запланованої на 18 березня, чеський автовиробник опублікував два нових зображення моделі. Судячи з ескізів, серійна версія практично нічим не відрізняється від торішнього шоу-кара Vision IN. Компактний кросовер Kushaq, розроблений для індійського ринку, на шляху до складальної лінії позбувся лише незначних деталей – підсвічування логотипу, а також висувних дверних ручок і світлодіодної стрічки, що з’єднує задні ліхтарі. В іншому її складно відрізнити від концепції Vision IN, представленої в 2020 році. Модель заснована на модульній платформі MQB-A0 і має довжину не більше чотирьох метрів – це дозволить Kushaq претендувати на податкові пільги в Індії.

За розмірами новинка поступається Karoq, її колісна база становить 2651 міліметр проти 2638 міліметрів у Karoq. В Індії Kushaq буде доступний з двома бензиновими двигунами з турбонаддувом – 1,0 і 1,5 літра, які можна комбінувати з шестиступінчастою механічною коробкою передач, шестиступінчастою автоматичною або семиступінчастою роботизованою коробкою передач DSG. Привід тільки на передні колеса.

Модель буде пропонувати широкий спектр обладнання: світлодіодні фари, мультимедійну систему з сенсорним екраном, кліматронік, шість подушок безпеки, які можна доповнити бічними подушками безпеки і шторками за додаткову плату. Крім того, кросовер отримає систему допомоги при спуску і підйомі, круїз-контроль, датчики дощу і світла. І з цією моделлю Skoda продовжує традицію назв всіх нових кросоверів марки, починаючи з букви «K» і закінчуючи «Q» (наприклад, Karoq і Kodiaq). Назва кросовера не виняток. Його назва запозичена з історії Індії. У перекладі з санскриту це слово означає «імператор» або «цар». Але, незважаючи на індійське коріння, модель має всі шанси з’явитися за межами країни, про що натякає слоган «Зроблено для світу в Індії».