Jeep оприлюднив тизери двох таємничих позашляховиків (Фото)

Американський бренд Jeep анонсував два нових позашляховика, показ яких відбудеться на майбутній події Easter Jeep Safari в пустелі Моаб. Один з них носить назву Magneto, що є своєрідною відсиланням до персонажу з «Люди Ікс».

Відомо, що один з нових автомобілів може бути побудований як на базі гібридного всюдихода Wrangler 4xe, так і на неназваної поки електричної архітектурі. Комплектацію з акумулятором компанія анонсувала ще в минулому місяці, пообіцявши тоді розповісти про неї навесні цього року. На приналежність машини до електрокарів вказує також і синій колір фото.

На другому зображенні показаний класичний Wrangler з новими аксесуарами з фірмового каталогу Perfomance Parts. Можна розглянути нову оптику, силовий бампер, розширювачі колісних арок, які приховують диски з всюдихідними гумовими покришками. Jeep розсекретить свої проекти в кінці березня під час фестивалю фанатів марки. Якщо в минулому році захід не відбувся зі зрозумілих причин, то в нинішньому році все повинно пройти за планом.

У лютому Jeep оприлюднив тизерний знімок електричного варіанту позашляховика Wrangler під найменуванням The Road Ahead. Вихід цієї модифікації приурочений до 80-річчя американської компанії, яке вона збирається відзначити в поточному році. Назва машини перекладається як «подальші плани» і натякає на наміри бренду в значній мірі оновити наявний модельний ряд, частиною якого є відроджений Grand Wagoneer.

Раніше повідомлялося, що індіанці черокі звернулися до керівництва марки з проханням не використовувати назву їх племені для позначення однойменного джипа. Їх вождь впевнений, що компанія керується тільки добрими намірами, але йому не дуже приємно, що його ім’я «приклеєне на борт машини».