Оновлений Haval H9 сфотографували без камуфляжу і заглянули в салон (Фото)

Компанія Great Wall, що володіє брендом Haval, готується до прем’єри оновленої версії позашляховика H9. В середині травня фотографії машини виявили в базі китайського Мінпрому, а напередодні сфотографували на дорозі. Крім того, фотошпигунам вдалося заглянути в її салон.

Свіжі знімки підтверджують, що позашляховик отримає злегка модернізований зовнішній вигляд з новим переднім бампером і вертикальними світлодіодними денними ходовими вогнями, а також більш масивною решіткою радіатора, що отримала малюнок у вигляді «клинів».

Згідно офіційній документації, що з’явилася в китайських сертифікаційних органах, довжина рестайлінгового H9 збільшиться відразу на 221 мм – до 5077 мм. Решта габарити залишаться без змін: ширина складе 1926 мм, висота – 1900 мм, а розмір колісної бази дорівнюватиме 2800 мм.

У салоні головною обновкою стане великий дисплей мультимедійної системи, однак не виключено, що машину запропонують і зі старим варіантом екрану, оскільки в сертифікаті вказано і дореформений H9 з колишнім інтер’єром.

Лінійку силових агрегатів, за попередніми даними, в Haval вирішили не міняти. У «Піднебесній» позашляховик H9 комплектують 2-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю 224 кінські сили (385 Нм), що працює в зв’язці з 8-діапазонним “автоматом”.


Не пропустіть