Десятки нових Toyota Land Cruiser 300 помiтили на стoянцi (Фото)

Напередодні офіційної презентації Toyota Land Cruiser 300 нового покоління в Мережу знову злили аматорські фотографії позашляховика. На цей раз десятки нових «Тойот» відобразили на стоянці в Казахстані. Знімки опублікувало місцеве видання Kolesa.kz.

Як уточнює інтернет-портал, партія свіжих «Крузаків» була помічена на парковці біля залізничної станції Алтинколь, на самому кордоні з Китаєм. Фактично це означає, що компанія Toyota Motor вже почала поставляти новинку в різні країни.

Нагадаємо, ще до офіційної презентації Land Cruiser 300 стало відомо, що в основу позашляховика ляже нова рамна платформа TNGA-F. Вона ж буде застосована і в пікапі Tundra наступного покоління.

Що стосується силової установки, за деякими даними, вона стане гібридною. Замість колишнього бензинового V8 об’ємом 4,6 літра з’явиться пара з ДВЗ потужністю 299 сил і 356 Нм і електромотора на 180 «коней».

Крім того, в моторній гамі очікуються 3,3-літровий турбодизель з віддачею 306 кінських сил і 700 Нм і 3,5-літровий бітурбований V6 серії V35A-FTS потужністю 415 сил. Останній зараз встановлюється на представницькі седани LS 500.


Не пропустіть