Нове покоління Chevrolet Colorado помітили на тестах (Фото)

Середньорозмірний пікап General Motors найближчим часом збирається змінити покоління, і в Мережі з’явилися перші зображення прототипів моделі. Цей тестовий зразок сильно замаскований і дуже добре приховує свої нові конструктивні особливості.

Наступне покоління Chevrolet Colorado вже знаходиться в розробці, і напередодні фотошпигунів вдалося сфотографувати прийдешню новинку про що свідчить серія шпигунських фотографій і відео, опубліковане в Мережі.

Chevrolet Colorado – одна з найважливіших моделей в своєму сегменті на північноамериканському ринку, але в першому кварталі 2021 роки її обігнав за продажами Ford Ranger. Таким чином, розробка нового Chevrolet Colorado дуже важлива для американської корпорації.

На даний момент на фото зображений прототип средньорозмірного пікапа Chevrolet, призначеного для північноамериканського ринку, хоча ми можемо очікувати, що в найближчі місяці з’являться нові тестові зразки.

Варіант, який ви бачите на цій серії шпигунських фотографій, настільки сильно замаскований, що ми все ще не можемо передбачити естетичних змін нового покоління, хоча ясно, що на ньому буде встановлена ​​зовсім інша оптика і, безумовно, повністю перероблена передня частина. Ми також можемо припустити, що рестайлінг, який ось-ось отримає Chevrolet Silverado, стане прикладом для наслідування стилю дизайну нового Colorado 2023.