Електричний кросовер Genesis спіймали під час тестів

Як ви, можливо, знаєте, Genesis пропустив гібридні і підключаються гібриди і перейшов безпосередньо до створення електромобілів. Слідом за їх першим електромобілем, eG80, до сімейства приєднаються Electrified GV70 і компактний кросовер.

У мережі з’явилися нові фотографії електричного кросовера eGV70, зроблені в Південній Кореї. Електрична версія позашляховика Genesis GV70 була помічена на тестуванні недалеко від центру досліджень і розробок Hyundai/Kia в Південні Кореї. Ми вже бачили електричну версію більшого G80, який отримає назву eG80, представлену на автосалоні в Шанхаї в 2021 році, тому ми можемо розраховувати на ті ж невеликих змін, що і отримала електрична модифікація седана.

Те, що ми бачимо в цьому прототипі Electrified GV70, схоже на те, що ми бачили в eG80, велика решітка радіатора спереду повністю закрита і більше не має практичної користі.

Можуть бути невеликі зміни в бамперах і, звичайно ж, автомобіль обійдеться без вихлопних труб. Як і eG80, Genesis eGV70 може з’явитися як повнопривідний електричний позашляховик. Якщо подивитися на специфікації eG80, кожен двигун виробляє 182 к.с. потужності і 350 Нм, що дає сумарну віддачу в 365 к.с. і 700 Нм. Що стосується запасу ходу, то він може досягати 500 км.

Виробництво Genesis eGV70 почнеться в грудні цього року, тому ми можемо очікувати виходу першої інформації та офіційних зображень до листопада.


Не пропустіть