Названа дата прем’єри нового Toyota Land Cruiser (Відео)

Прес-служба «Тойоти» опублікувала в інтернеті невеликий тизерний відеоролик з анонсом довгоочікуваної прем’єри позашляховика Land Cruiser, який вийде на ринок з індексом «300». Нарешті, стала відома дата прем’єри новинки, вона відбудеться 9 червня.

Зовнішність автомобіля вже давно не є секретом. У мережі вже безліч «шпигунських» фотографій новинки, які були зроблені в різних місцях, з різних ракурсів. Новий «Ленд Крузер» отримає нову більш агресивну радіаторну решітку, яка стала більш масивною, іншу вузьку оптику, більш рельєфний капот. В цілому новинка отримала зовсім іншу передню частину, але впізнаваний силует. Land Cruiser 300 побудований на новій платформі TNGA-F, на якій буде побудований і пікап «Тойота Тундра» нового покоління. Рамна конструкція у позашляховика буде збережена, як і повний привід із знижуючим рядом.

У лінійку двигунів увійдуть бензиновий 1,5-літровий мотор потужність якого 415 кінських сил і дизельний 3,3-літровий агрегат на 309 кінських сил. В якості трансмісії до обох двигунів йде десятиступенева автоматична коробка передач. У салоні буде нова інформаційно-розважальна система з 12-дюймовим дисплеєм.


Не пропустіть