Новий Land Rover Defender стилізували під класичні моделі

У рамках чергового автосалону на території Лос-Анджелеса представниками ательє під назвою Galpin Auto Sports було анонсовано доопрацювання сучасної позашляхової модифікації Land Rover у виконанні Defender.

Особливе оздоблення автомобільного салону, а також кузова забезпечують вінтажний цікавий вигляд на кшталт ефектних класичних Defender. Продемонстрували два варіанти «модернізацій» позашляхових версій на основі тридверного та п’ятидверного варіанта.

Для першого Defender запропоновано матове яскраво-зелене забарвлення Jaguar Green. Дах пофарбували у відтінок слонової кістки, який також використовували для окантування головної автомобільної оптики, колісних дисків, решітки радіатора.

Для салону використовувалася шкіра схожого забарвлення. На даху Defender розміщується багажне відділення з дошкою для серфінгу, а також складним зручним наметом.

Другу версію Defender переробили аналогічним методом. Проте основним кольором кузова став Jaguar Navi. Кожен позашляховик оснащено набором аксесуарів для салону. Йдеться про вбудований холодильник, кастомні ящики для зберігання різних речей у багажнику, розкладний столик для приготування всілякої їжі.