Позашляховик Land Rover Defender перетворять на рідкісний і дорогий кабріолет (Фото)

Ательє Heritage Customs з Нідерландів випустить серію з п’яти кабріолетів Valiance Convertible на базі нового Land Rover Defender 90. Автомобілі будуть оснащені складним м’яким верхом, унікальним забарвленням кузова, елементами декору Magic Metal і будуть доступні у трьох темах оформлення.

Всі п’ять кабріолетів базуватимуться на шасі «коротких» Land Rover Defender 90. Тем оформлення є три: Côte d’Azur, Solihull Sand та Kokkini Paralia. Модифікація Côte d’Azur надихнута атмосферою Лазурного берега. Кузов автомобіля буде покритий спеціальною синьою фарбою, а екстер’єр підкреслюватимуть масивні 22-дюймові колісні диски з шинами-«вайтволлами», чорні вставки в бамперах та м’який дах коньячного кольору. У салоні з’являться спортивні крісла та мідні накладки Magic Metal.

Версія Solihull Sand є даниною поваги передсерійному зразку Land Rover з номером HUE I66, який виїхав із конвеєра заводу у Соліхаллі у 1948 році. Кузов машини буде пофарбований у насичений зелений відтінок, а салон оброблений натуральною шкірою виробництва нью-йоркської Spinneybeck. Позашляховик стоїть на 20-дюймових вінтажних колесах Rock Dust.

Ще однією модифікацією стане Kokkini Paralia. Назва віддсилає до вулканічного червоного пляжу на грецькому острові Санторіні. Однойменний кабріолет пофарбований матовою червоною фарбою у поєднанні з графітовими та сталевими накладками Magic Metal. Екстер’єр підкреслюють 22-дюймові колеса Supersonic та чорний дах.

Джерело Тарантас

Не пропустіть