Ford представив екстремальний Bronco потужністю понад 400 к.с. (Фото)

Новинка отримала приставку в назві Raptor і буде доступна для замовлення США в березні нинішнього року

Компанія Ford розсекретила найпотужнішу та екстремальну версію позашляховика Bronco. Новинка отримала приставку в назві Raptor і буде доступна для замовлення США в березні нинішнього року. Ціни на машину починаються від $68,500.

Автомобіль отримав переналаштовану підвіску та особливий їздовий режим під назвою Baja Mode для швидкісних гонок по пустелі. Кліренс машини – значні 33 сантиметри.

Під капотом Bronco Raptor встановлений 3,0-літровий бензиновий двигун. Його точна потужність не уточнюється. У компанії лише наголосили, що віддача двигуна складе близько 400 кінських сил. Агрегат працює спільно з 10-ступінчастим “автоматом” та системою повного приводу.

П’ятидверний позашляховик обладнали зміненою радіаторною решіткою з великим написом “FORD” у стилі пікапа F-150 Raptor. Також машину оснастили 17-дюймовими колісними дисками із грязьовими шинами. Додатковим захистом кузова та днища, а також видозміненою оптикою. Глибина броду, що долається, — 940 міліметрів.

У салоні автомобілі встановлюються модернізована мультимедійна система з 12-дюймовим дисплеєм, спортивні сидіння та акустична система B&O з десятьма динаміками.


Не пропустіть