Оновлений кросовер BMW X5 M сфотографували на випробуваннях (Фото)

Прем’єра BMW X5 M має відбутися ближче до кінця 2022 року.

Оновлений баварський кросовер, який конкурує з такими моделями як Mercedes-AMG GLE 63, повернувся на випробувальну «арену» в Німеччині. Виконаний у темно-сірому кольорі та з вініловими наклейками, що приховують зміни з обох боків, автомобіль виглядає майже так само, як його попередник.

Кросовер не отримає величезних ґратів радіатора, хоча їхні секції, ймовірно, будуть змінені. Світлодіодні фари теж нові і здаються трохи вужчі, передній бампер буде оновлено.

X5 M 2023 року, як і раніше, оснащений вертикальними відбивачами та агресивним дифузором, форма якого захищена від сторонніх очей тими ж наклейками.

Чотири вихлопні труби залишилися без змін, або принаймні так здається. Повноцінне оновлення може бути завершено новими колісними дисками та забарвленням.

Рушійною силою, швидше за все, стане 4,4-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддуванням. Мотор поєднуватиметься із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач та повним приводом xDrive. У такому випадку потужність силової установки сягатиме 616 кінських сил.


Не пропустіть