Renault представила новий бюджетний кросовер (Фото)

Компанія Renault представила кросовер Kiger 2022 модельного року.

Оновлення екстер’єру кросовера дісталося турбоверсії. Наприклад, захисна накладка на передньому бампері має сріблястий відтінок, на дверях багажника з’явилася хромована смуга, а на бічній частині – напис Turbo. Інтер’єр отримав червону прострочку. Крім того, палітра кольорів поповнилася новим гірчично-жовтим відтінком. Дах при цьому буде чорним.

Топова версія моделі 2022 року отримала круїз-контроль та бездротову зарядку для ґаджетів. Як і раніше, дорогі комплектації обладнані чотирма подушками безпеки, медіасистемою з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, 7-дюймовим екраном панелі приладів, камерою заднього огляду і круїз-контролем.

Технічні параметри залишилися незмінними. На індійському ринку Kiger доступний з бензиновим трициліндровим атмосферним двигуном об’ємом 1,0 літра і потужністю 72 к.с.. Також є турбоагрегат аналогічного об’єму, який здатний видавати 100 к.с.. Обидві силові установки працюють у парі з 5-швидкісною «механікою», але турбоверсія може поєднуватись з варіатором X-Tronic, а «атмосферник» – з роботизованою КПП Easy-R. Привід виключно передній.

Вартість Renault Kiger 2022 модельного року становить від 584 000 рупій, це близько 7,7 тис. доларів за актуальним курсом.


Не пропустіть