Lamborghini показала новий 640-сильний суперкар (Фото)

Італійський автовиробник Lamborghini представила новий суперкар Huracan Tecnica. Новинка призначена для швидкісної їзди треком, але при цьому сертифікована для пересування громадськими дорогами. Офіційна презентація авто відбудеться у рамках Нью-Йоркського міжнародного автосалону.

У сімействі моделі Huracan модифікація Tecnica займе місце між стандартним задньопривідним суперкаром Evo RWD та екстремальною трековою версією STO.

Суперкар отримав спеціальний передній бампер з Y-подібними елементами під фарами в стилі гібридного гіперкара Sian і концепту Terzo Millenio. Бічні стекла та борти відсилають нас до гоночного автомобіля Essenza SCV12, який став першою в історії машиною з повністю карбоновим каркасом безпеки.

Що стосується технічних параметрів, то Huracan Tecnica отримав 5,2-літровий атмосферний двигун V10, потужність якого збільшили з 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту, до 640 сил і 565 Нм. Купе здатне набирати першу «сотню» за 3,2 сек., а його максимальна швидкість становить вражаючі 325 км/год.

Вартість нового Lamborghini Huracan Tecnica поки що не називається. При цьому перші автомобілі дістануться замовників до кінця поточного року.


Не пропустіть