Geely запустила виробництво нового доступного кросовера

Китайська компанія Geely розпочала виробництво кросовера Boyue нового покоління, яка отримала приставку L у назві. На інших ринках ця модель відома під назвою Atlas.

Виробництво авто стартувало на заводі Geely у Нінбо. Автомобіль збудований на платформі CMA (Compact Modular Architecture), яку розробила компанія Volvo. Після зміни поколінь модель суттєво зросла у розмірах (про це говорить приставка L у назві). Довжина новинки складає 4670 мм, ширина – 1900 мм, а висота – 1705 мм.

Зовнішність кросовера набула рис концепту Geely Vision Starburst. Так, автівку обладнали вузькою передньою оптикою, емблемою, що світиться, і великими ґратами радіатора. Також автомобіль оснастили рельєфним капотом і похилим дахом. Крім цього, новинку укомплектують ліхтарями незвичайної бумерангоподібної форми, які з’єднані смугою, що світиться.

Головне нововведення в салоні – поява великого вертикального дисплея мультимедійної системи. Також машину обладнали цифровою панеллю приладів, яка доступна вже в базовій комплектації.

Автомобіль буде доступний з 1,5-літровою «турбочетвіркою» потужністю 181 к.с. та дволітровим турбодвигуном продуктивністю 218 кінських сил. Привід виключно передній.

Продажі моделі в Китаї стартують до кінця 2022 року. Ціни поки не оголошено.


Не пропустіть