Французи представили оновлений кросовер DS 3 (Фото)

Середньорозмірний кросовер DS 7 втратив приставку Crossback ще влітку під час планового рестайлінгу, а тепер та ж доля спіткала і компактну модель DS 3 Crossback.

Зміни у дизайні в основному зосереджені на передній частині. Тут новий бампер, ширші ґрати радіатора, а великі світлодіодні елементи ходових вогнів тепер зроблені у вигляді здвоєних ліній. Змінено форму та начинку світлодіодних фар, за доплату, як і раніше, пропонуються матричні фари: у кожній встановлено по три діоди, вони розділені на 15 сегментів.

На кормі змінено лише декор довкола ліхтарів, а на центральному молдингу тепер красується назва компанії DS Automobiles.

Якщо не брати до уваги переглянутого переліку оздоблювальних матеріалів, то найбільш помітна обновка в салоні – інше кермо з більш пухкими спицями, на яких розміщено більше кнопок. Базова медіасистема з семидюймовим екраном більше не використовується, відтепер усі машини мають екран діагоналлю 10,3 дюйма.

Тепер кросовер пропонується з бензиновою турботрійкою 1.2 PureTech, яка з «механікою» видає 100 к.с., а з восьмиступінчастим «автоматом» – 130 кінських сил. Турбодизель 1.5 BlueHDi (130 к.с.) поєднується лише з автоматичною коробкою передач.

Що стосується електрифікованої версії DS 3 E-Tense, то потужність електромотора зросла з 136 до 156 к.с., але крутний момент колишній (260 Нм). Ємність тягового акумулятора зросла з 50 до 54 кВт∙год. Разом зі зниженим енергоспоживанням це дозволило збільшити паспортну дальність ходу з 340 до 402 км за циклом WLTP.

У Європі вже відкрито прийом замовлень на оновлений DS 3. Ціни на авто стартують від 30 100 євро.


Не пропустіть