Chery представила оновлений кросовер Tiggo 7 Plus: скільки він коштує (Фото)

У мережі з’явилися подробиці про оновлений Chery Tiggo 7 Plus. В Китаї новинка продаватиметься за ціною від 13 800 доларів.

Автомобіль суттєво видозмінився: передні крила і капот нові, а габаритна ширина кросовера зросла на 20 мм (до 1862 мм), хоча довжина не змінилася (4500 мм). Світлодіодні фари запозичені у старшої моделі Tiggo 8 Pro, з’явилися інші бампери, радіаторні ґрати і навіть зовнішні дзеркала. Також виробник змінив дизайн коліс (18 або 19 дюймів), а топ-версії отримали легкий червоний декор.

Інтер’єр хоч і схожий на оздоблення минулорічного кросовера Tiggo 7 Plus, але насправді інший. Передня панель, центральний тунель, дверні панелі – все це майже таке саме, як у китайського кросовера Chery Omoda 5. Два екрани діагоналлю по 12,3 дюйми кожен мали версію Plus і раніше, але тепер за доплату вперше запропоновано проекційний дисплей.

На початку продажів оновлений Chery Tiggo 7 Plus пропонуватиметься з турбомотором 1.6 TGDI (197 к.с.), семиступінчастим преселективним «роботом» та переднім приводом. Буде й обіцяний потужний гібрид. Також на Tiggo 7 Plus почнуть ставити традиційний повний привід із муфтою на задній осі.