Mini випустив нову версію тридверного хетчбека Mini Cooper S (Фото)

Бренд Mini представив хетчбек Mini Cooper S Resolute Edition у новому кольорі. Йдеться про забарвлення Enigmatic Black. Авто в такому кольорі отримало кілька цікавих змін порівняно зі стандартною моделлю.

Так, новинка оснащена 2,0-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю 178 к.с. (131 кВт) та 280 Нм крутного моменту. У парі з цим мотором пропонується шестиступінчаста «механіка», а в якості опції замість неї доступний семиступінчастий «робот» Steptronic з подвійним зчепленням. Розгін до «сотні» займає 6,8 секунд, а максимальна швидкість сягає 235 км/год.

Кузов Mini Cooper S Resolute Edition пофарбований у темний відтінок Enigmatic Black з характерними смугами на капоті у кольорі Resolute Bronze. Дах і бічні дзеркала можуть бути пофарбовані в тон кузова або контрастний відтінок Pepper White.

Темна тема нової версії простежується і в салоні: зокрема, стеля обшитий матеріалом антрацитового кольору, а спортивні сидіння з ексклюзивною обробкою тканиною або штучною шкірою в поєднанні з чорними підлокітниками створюють відчуття стилю і комфорту.


Не пропустіть