Китайський виробник Jetour представив новий позашляховик, який може з’явитися в Україні (Фото)

Бренд Jetour на закритій презентації у Китаї представив серійну версію позашляховика Т-1. Як стало відомо, новинка отримає три модифікації силових установок, включаючи гібридну, а також дві версії з п’яти- та семимісним салонами.

Вперше компанія Jetour, яка входить до концерну Chery, представила концепт позашляховика на початку 2022 року. Планувалося, що автомобіль буде виконаний у футуристичному стилі та отримає висувні ручки, широкі колісні арки. У результаті дизайн проекту був спрощений, змінилася форма бічних дзеркал і ґратів радіатора, проте Jetour зберіг відомий незграбний кузов.

На внутрішньому ринку позашляховик буде доступний з п’яти- та семимісним салонами. Довжина автомобіля складе 4,7 та 5,1 метра відповідно.

Рушійною силою авто стане бензиновий двигун об’ємом 1,6 л, який працює в парі із семиступінчастим «роботом». У гамму моторів також увійде бензиновий дволітровий двигун, що поєднуватиметься із восьмидіапазонним «автоматом» та гібридна силова установка.

Офіційних дат старту продажу в компанії не назвали. Очікується, що Jetour T-1 з’явиться на китайському ринку вже у поточному році.

Нагадаємо, в Україні модельний ряд бренду Jetour представлений кросовером Jetour X70. Автомобіль пропонується із 1,5 літровим бензиновим турбодвигуном на 147 к.с..


Не пропустіть