Buick представив оновлений кросовер Buick Encore GX (Фото)

Американський виробник Buick представив оновлений кросовер Buick Encore GX 2024 модельного року. Автомобіль став першою моделлю Buick, якій дісталися новий логотип, і перероблений фірмовий стиль бренду.

Кросовер отримав нову носову частину закругленої форми, яку прикрашає новий логотип бренду, світлодіодну оптику у формі крила з боків, інші радіаторні ґрати, виразний передній бампер і злегка змінену «корму».

Найголовніша зміна в салоні – це поява Virtual Cockpit System, що складається з 8-дюймової цифрової панелі приладів і 11-дюймового сенсорного екрану інформаційно-розважальної системи.

У початковій версії автомобіль отримає 1,2-літровий турбомотор потужністю 137 к.с.. Також буде доступний 1,3-літровий турбодвигун на 155 сил. У повнопривідних комплектаціях агрегат поєднуватиметься із дев’ятиступінчастою АКПП, а передньопривідних — із безступінчастим варіатором.

Buick Encore GX 2024 надійде у серійне виробництво в березні і буде доступний для замовлення на офіційному сайті Buick з травня 2023 року. Мінімальна вартість складе 26 895 доларів за базову комплектацію Preferred. Комплектація Sport Touring коштуватиме 28 095 доларів, а топова версія Avenir обійдеться у 33 195 доларів.

 


Не пропустіть