BMW показала оновлений кросовер Mini Countryman (Фото)

Німецька автомобілебудівна компанія BMW опублікувала світлини закамуфльованого кросовера Mini Countryman третьої генерації. Прем’єра оновленого автомобіля відбудеться у другій половині поточного року.

Подробиць про новинку поки мало: Countryman стане просторішим та комфортнішим за попередника, а в гамі вперше з’явиться електрична версія. Також новий кросовер стане першим Mini німецького виробництва.

Як відомо, Countryman першого покоління випускали в Австрії на заводі Magna Steyr, друге покоління виробляли в Нідерландах на підприємстві VDL Nedcar, а майбутній кросовер випускатимуть на фабриці BMW у Лейпцигу.

Нагадаємо, Mini Countryman — це компактний кросовер марки Mini. Перший автомобіль Mini даного класу і перший Mini з п’ятидверним кузовом під егідою BMW. Mini Countryman представлений у січні 2010 року. В січні 2017 року дебютувало друге покоління моделі.

В Україні Mini Countryman доступний з бензиновими та дизельними двигунами з технологією Mini Twin Power Turbo. На вибір пропонуються різні варіанти трансмісії, в залежності від обраного мотора – від 6-ступінчастої механічної до 8-ступінчастої спортивної автоматичної.


Не пропустіть