Hyundai представила кросовер KONA другого покоління (Фото)

У вівторок, 7 березня, компанія Hyundai провела віртуальну презентацію, під час якої офіційно представила кросовер Hyundai Kona другої генерації. Автомобіль пропонуватиметься з кількома типами силових установок на вибір, включаючи повністю електричну.

Як заявили в Hyundai, під час створення Hyundai Kona другого покоління компанія відійшла від звичних правил і спочатку зробила електричну версію кросовера.

Зовні нова модель відрізняється від попередника, насамперед, пропорціями та габаритами. Довжина електричної версії становить 4355 мм, що на 175 мм більше, ніж оригінальна модель, випущена в 2017 році. Колісна база збільшилася на 60 мм до 2660 мм, ширина – на 25 мм до 1825 мм, а висота – на 20 мм до 1575 мм.

Зросли не лише габарити кузова, а й вільний простір в салоні, де перед водієм встановлена горизонтальна панель C-Pad з двома 12,3-дюймовими панорамними екранами.

Покупцям Hyundai Kona другого покоління запропонують широкий вибір силових установок. Вони зможуть вибрати повністю електричну модифікацію (стандартну або зі збільшеним запасом ходу), гібридну або класичну зі звичним двигуном внутрішнього згоряння.

Детальні технічні характеристики, а також цінники та доступні комплектації Hyundai Kona другого покоління виробник оголосить пізніше.


Не пропустіть