Mercedes-Benz офіційно представив нові купе та кабріолет CLE (Фото)

Компанія Mercedes-Benz офіційно представила нову родину CLE. Під цим ім’ям відтепер пропонуватимуться купе і кабріолети, які замінять дводверні авто відразу двох класів: C і E.

У машини з’явиться задня вісь, що підрулює, яка вперше застосовується до цієї моделі. Також автовиробник оснастить моделі сучасною мультимедійною системою нового покоління.

На старті продажів покупцям запропонують бензинові та дизельні версії з чотирма або шістьма циліндрами. Усі вони будуть забезпечені додатковим електроприводом потужністю до 23 к.с..

Базовим стане дизельний дволітровий двигун потужністю 200 кінських сил. Його доповнить бензиновий агрегат того ж об’єму потужністю 204 «конячки». І якщо дизель буде доступний тільки для задньопривідних версій, базовий бензиновий мотор може поєднуватися як з заднім, так і з повним приводом.

Дві наступні версії можуть бути повнопривідні. Оснащуються вони або дволітровим бензиновим двигуном потужністю 258 к.с., або рядною трилітровою шісткою на 381 к.с..

Таким чином, найпотужніший на момент запуску CLE 450 4MATIC матиме гібридну силову установку на 404 к.с. (+23 к.с. забезпечить електромотор – ред.) та зможе прискорюватися до 100 км/год за 4,4 с. Його максимальну швидкість обмежать на позначці 250 км/год.

Початок продажів новинки в Європі заплановано на кінець 2023 року.


Не пропустіть