З’явилися перші зображення нового великого кросовера Chery (Фото)

Китайська компанія Chery приступила до дорожніх випробувань нового великого кросовера, який поки що відомий під індексом T28. Шпигунські світлини новинки з тестів виклало видання CarsNewsChina.

Як зазначається, за габаритними розмірами кросовер перевищуватиме Tiggo 9 і в майбутньому стане новим флагманом китайського бренду.

Вже зараз можна сказати, що кросовер отримає радіаторну решітку з вертикальними ламелями, спойлер і рельєфний капот. Загалом дизайн новинки сильно нагадуватиме Tiggo 9. Довжина автомобіля складе близько 5 м.

Подейкують, що кросовер збудують на платформі T2X. Машина буде доступна з бензиновими двигунами, а також у гібридних модифікаціях. Очікується, що базова модифікація новинки отримає 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю близько 260 кінських сил.

В Україні останньою новинкою Chery став оновлений флагманський кросовер Tiggo 8 Pro. Автомобіль оснащується 2,0-літровим турбомотором потужністю 245 кінських сил і 375 Нм крутного моменту, який працює у зв’язці з 7-ступеневою коробкою передач з подвійним зчепленням (DCT). Привід повний.