Chery показала новий гібридний кросовер із запасом ходу понад 1400 км і автопілотом (Фото)

Компанія Chery показала гібридну версію нового компактного повнопривідного кросовера з підвищеною прохідністю Tansuo 06. У серпні поточного року стартувало виробництво версії з бензиновим двигуном, яка пропонується в Китаї за ціною від 16 000 до 19 200 доларів.

Порівняно із версією з ДВЗ, нова модель PHEV має новий дизайн передньої частини: букви Chery прибрали, також змінився малюнок решітки радіатора.

Очікується, що Tansuo 06 PHEV буде оснащений системою Chery Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM. Двигун Chery ACTECO 1.5TGDI п’ятого покоління потужністю 156 к.с. та 220 Нм крутного моменту працюватиме спільно із 3-ступінчастою коробкою передач DHT. Середня витрата палива – 4,2 л/100 км. При повному баку та повній зарядці акумуляторів запас ходу автомобіля перевищуватиме 1400 км.

У салоні встановлено 13,2-дюймовий центральний екран керування, РК-панель приладів та проекційний дисплей. Автомобіль оснащений Qualcomm Snapdragon 8155, а також системою допомоги при керуванні рівня 2,5, яка включає 23 асистенти водіння.

Виробництво гібрида запустять до кінця поточного року.