Toyota представила новий гібридний кросовер (Фото)

Компанія Toyota представила оновлений кросовер Toyota Venza. Тепер це виключно гібридна модель, доступна у чотирьох комплектаціях, включаючи ексклюзивну версію Nightshade.

Оновлений кросовер привертає увагу своїм стильним дизайном із оригінальними легкосплавними дисками, світлодіодними фарами та наскрізними тонкими задніми ліхтарями.

У салоні новинки можуть комфортно розміститися до п’яти осіб. Усередині встановили інформаційно-розважальну систему Toyota Audio з 8- або 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм, 12,3-дюймову повністю цифрову панель приладів, цифрове дзеркало заднього огляду і 10-дюймовий кольоровий проекційний дисплей, а також опціональну аудіосистему дев’ятьма динаміками.

Автомобіль створений на платформі Toyota New Global Architecture K (TNGA-K). Вона передбачає гібридну силову установку на основі високоефективного 2,5-літрового чотирициліндрового мотора DOHC, який доповнений трьома електродвигунами та літій-іонним акумулятором. Сукупна потужність установки досягає 219 кінських сил.

Водій може вибрати один із трьох режимів водіння: Normal, Eco та Sport.

Toyota Venza 2024 буде доступна в комплектаціях LE, XLE і Limited, а також в унікальній стильній версії Nightshade, заснованої на комплектації XLE.

У США ціни на Toyota Venza 2024 стартують від 34 920 доларів.


Не пропустіть