Представлено нову BMW 7-Series (Фото)

Відоме ательє Mansory представило власну версію BMW 7-Series G70. Ця версія седана призначена для тих, кому заводський пакет M Sport здається надто простим.

BMW 7-Series G70 від Mansory отримала повністю чорний кузов із вуглецевим волокном та тонкими червоними акцентами. Передня частина розкішного седана отримав помітний спліттер з бічними плавцями, а також оздоблення з вуглецевого волокна навколо розділених фар та повітрозабірників бампера. Також автомобіль отримав декоративні бічні повітрозабірники, нові корпуси дзеркал та додаткові ребра на бічних спідницях. Задня частина була модернізована спойлером та дифузором більшого розміру.

BMW 7-Series G70 від Mansory оснащений кованими колесами FD.15 діаметром 22 дюйми з дизайном, натхненним Rolls-Royce. За додаткову плата можлива індивідуальна обробка салону.

Чотири вихлопні труби дозволяють можуть свідчити про те, що тюнінгована модель заснована на 760i xDrive. Ця комплектація оснащена «м’якою» гібридною установкою на базі 4,4-літрового двигуна V8 з турбонаддуванням потужністю 536 к.с. і крутним моментом у 750 Нм.

В Україні новий седан BMW 7-Series коштує від 4 029 964 грн.


Не пропустіть